Alternativ för företagare

Hand pointing at a Entrepreneur word illustration on blue background.Många som besöker stugbyar är där i jobbsammanhang. Om arbetet ska kunna skötas ordentligt är det viktigt att det finns möjlighet att hålla konferenser.

För att kunna erbjuda så bra konferenssalar som möjligt måste man se till att det finns plats även för större möten. Det är också väldigt bra om det finns möjlighet till videokonferens, så en TV eller datorskärm som kan kopplas till höghastighetsinternet är också en viktig del av konferenssalen.

En avslappnad arbetsmiljö

Många företagare väljer att besöka stugbyar och andra naturnära boenden för att kunna få en så avslappnad och stressfri arbetsmiljö som möjligt. Det passar utmärkt att arbeta hel- eller deltid och kombinera arbetet med besök i närliggande djurparker, trädgårdar eller olika typer av äventyrsbanor.

Att förlägga arbetet till en avstressande miljö är också utmärkt då man ska knyta nya affärskontakter och utöka sitt nätverk, eftersom det garanterar en personlig och avspänd atmosfär och underlättar samtal.

Spännande events

Det är också en bra idé att förlägga olika typer av events till stugbyn. Till exempel kan man erbjuda produktprov där nyutvecklade produkter får testas och gås igenom, för att se om det är någonting företaget vill ta in i sortimentet. Det är både praktiskt, spännande och kul för de anställda och flera olika events kan kombineras med någon typ av företagsfest, som till exempel den årliga julfesten.

Trevliga middagar tillsammans

Man kan även ordna en finare middag för sina anställda, för att visa uppskattning och avrunda en trevlig och produktiv helg tillsammans. Vid många stugbyar finns det en restaurang tillgänglig i närheten, så det bör inte vara svårt att ordna. I annat fall kan man alltid beställa catering, och fördelen med det är att man kan välja vilken sorts mat som helst.

Oavsett hur man väljer att ordna maten till middagen är det viktigt att ta reda på om någon i sällskapet är allergisk innan man beställer maten, eftersom det sista man vill avrunda helgens företagsmöte med är en allergisk reaktion.